Μην ακυρώνετε τις διακοπές σας, επαναπρογραμματίστε!

Μην αναβάλλετε τα όνειρά σας, κάντε κράτηση τώρα χωρίς κανένα ρίσκο!Στους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς που διανύουμε η ελπίδα ότι θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, μικρά ή μεγαλύτερα, παραμένει ζωντανή...

Γιατί να μας προτιμήσετε / γιατί να κλείσετε τώρα:

Δεσμευόμαστε για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και τον ενδελεχή καθημερινό καθαρισμό των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες που καθορίζουν οι υγειονομικές αρχές. Άλλωστε η καθαριότητα ήταν πάντοτε πρώτιστη φροντίδα μας και γι' αυτό η βαθμολογία των πελατών μας σ' αυτό τον τομέα ήταν πάντα άριστη.

Δωρεάν ακύρωση μέχρι τελευταία στιγμή για λόγους σχετιζόμενους με περιορισμούς που επιβάλλει το Covid-19!

Δωρεάν ακύρωση μέχρι 7 ημέρες νωρίτερα για οποιοδήποτε λόγο!

Κάντε κράτηση τώρα και κερδίστε έκπτωση 10%!

Η επιχείρησή μας στηρίζει και ευγνωμονεί τους εργαζόμενους του ΕΣΥ (ιατρούς, νοσηλευτές κλπ.) που δοκιμάζονται διπλά όλον αυτό τον καιρό προσφέροντάς τους 1 επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν σε καλοκαιρινή κράτηση ή 2 επιπλέον διανυκτερέυσεις δωρεάν την χειμερινή περίοδο.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και η αναβάθμιση των εξωτερικών χώρων μας είναι ο φετινός μας στόχος. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της απαραίτητης τήρησης αποστάσεων δημιουργήσαμε πολλαπλούς, απομονωμένους εξωτερικούς καθιστικούς χώρους για να τους χρησιμοποιείτε αποκλειστικά μόνο με τους συνταξιδιώτες σας, απολαμβάνοντας τη φύση. Το κατάλυμά μας είναι απομακρυσμένο από άλλα κτίρια και διαθέτει εκτενή περιβάλλοντα χώρο, ελαιώνες πολλών στρεμμάτων στους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε, να απολαύσετε το ποτό σας ή να γευματίσετε, να παίξετε με την οικογένειά σας και να χαλαρώσετε, απολύτως προστατευμένοι και χωρίς να υπάρχει ανάγκη να βγείτε έξω!

Η καταγάλανη παραλία που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά είναι εύκολα προσβάσιμη περπατώντας. Το σημαντικότερο πλεονέκτημά της είναι ότι εκτείνεται σε χιλιόμετρα, έχοντας πολύ μικρή επισκεψιμότητα και διασφαλίζοντας τη διασπορά των λουόμενων σε μεγάλη έκταση, οπότε θα χαρείτε άνετα και ξέγνοιαστα τη θάλασσα!

Το κατάλυμα αποτελείται από μόνο 12 ανεξάρτητα διαμερίσματα, τα οποία προσφέρουν πλήρη αυτονομία στους φιλοξενούμενούς μας. Το κάθε ένα από αυτά διαθέτει άνετο εξωτερικό χώρο, στον οποίο φροντίζουμε να παρέχουμε πλήρη ιδιωτικότητα, προστασία και απομόνωση για να απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα!

Το κατάλυμά μας προσφέρει εντός του διαμερίσματός σας συσκευασμένα τα απαραίτητα είδη πρωϊνού, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε και να απολαύσετε το πρωϊνό σας με απόλυτη ασφάλεια και στο χρόνο και χώρο που εσείς επιθυμείτε.

Τέλος τονίζουμε το πλεονέκτημα της εύκολης πρόσβασης, με την άνεση του αυτοκινήτου σας (για τους επισκέπτες από την ηπειρωτική Ελλάδα) εκμηδενίζοντας τη χρήση μέσων μεταφοράς όπως πλοία ή αεροπλάνα. Σημειώνουμε ότι προσφέρεται δωρεάν άνετος χώρος στάθμευσης εντός του καταλύματος.


Top rated by Boutiquehotel.me