Η περιοχή φημίζεται για τις μαγευτικές παραλίες της όπως η παραλία της Σελινίτσας, το Βαλτακι με το γνωστό ναυάγιο, τα Τρίνησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ψαροντουφεκάδες, το δημοφιλές Μαυροβούνι, το Βαθύ, τον Αγερανό, τις Καμάρες και το Σκουτάρι.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι γύρω περιοχές γοητεύοντας τον επισκέπτη με αρώματα, γεύσεις, εικόνες, ιστορίες, αρχαιολογικά ευρήματα και μύθους.

Η Μονεμβασιά με το κάστρο και τα γραφικά στενά της και η Ελαφόνησος με τα γαλαζοπράσινα νερά της βρίσκονται σε απόσταση μιάς ώρας από το συγκρότημα.

Αξίζει να επισκεφτείτε την Αερόπολη με τους πετρόκτιστους πύργους της, το σπήλαιο του Διρού, το Λιμένι, τη Βάθεια , τον Γερολιμένα μέχρι και το Ταίναρο με τις φημισμένες σπηλιές του Άδη.

Αξέχαστη θα σας μείνει η διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη που περιλαμβάνει Καρδαμύλη, Στούπα, μέχρι την Καλαμάτα.

Απολαύστε κι ένα ταξίδι στην ιστορία πηγαίνοντας στον Βυζαντινό Μυστρά καθώς και τη φημισμένη Σπάρτη.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι φυσιολάτρες μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα χαραγμένα μονοπάτια του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα ενώ οι φίλοι της θάλασσας έχουν στη διάθεσή τους κάθε κολπίσκο, βράχο και όρμο για να ανακαλύψουν τα νερά και το βυθό της Μάνης.

ΤΟΠΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ

Οι γευσιγνώστες μπορούν να απολαύσουν μυρωδιές και γεύσεις στα όμορφα εστιατόρια του Γυθείου και να δοκιμάσουν τα περίφημα λιαστά χταπόδια σήμα κατατεθέν της περιοχής. Το σύγκλινο, η ομελέτα με άγρια χόρτα, ο καγιανάς και οι τραβηχτές πίτες είναι γεύσεις που συστήνουμε ανεπιφύλακτα ενώ για γλυκό δοκιμάστε την παραδοσιακή γαλατόπιτα και τις δίπλες.Top rated by Boutiquehotel.me